Wednesday, 22 February 2012

bajet untuk bergumbira | harga tiket cosmo indoor theme park berjaya times square

ada 4 kaunter tiket







total tix RM101, ariff FOC sbb belum cukup 3 thn and belum cukup ketinggian minima

sekali sekala ok ajer...:)

anyway, me dh bajet2 and calculate tix kalau nak masuk USS esp kalau amik express lane/service time peak season..for me, hubby & kids..bila convert, total jadi RM880....tu bajet utk tix ajer..lom masuk hotel, transport, mkn2, shopping2....

note : memang guna byk duit bila pegi holiday..

13 comments:

Huda said...

oh dekat berjaya times square yea..mesti enjoy kan.

AdaM Hawa said...

jujur.. sy belum pnh menjejakkan kaki d sana.. ;)

Ummi Dania Yasmine said...

mahalnyer tiket USS....

Nana said...

saya ni asik2 g genting klw nak main2
tak terfikir nak g bts hehehe
padahal sama jek mcm genting kan

CikLilyPutih said...

blom penah main lagi kat sini, tengok orang main selalu lah coz seram sumbing gak bila main indoor nie kan.. hkahakhakh

azlina aziz said...

berjaya times square. best2. kalau ada kesempatan, memang nak bawak adik2 ke sana :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

penah pegi sinun tapi tak penah nak join ehehhe

Ummi Danish said...

MZ, klu gi USS tk perlu amik tix express lane. bazir je. klu smpi pg stil ok queue dia and lagi satu time tgh ari. coz ramai gi mkn.

so far gi sane amik tix biasa je. beli online. USS mmg best.

ariana said...

akak pun selalu pg sini..cuma tak lah masuk main setiap kali, biasanya tgk2 je aksi org naik roller coster tu atau jln2 dlm Mall :)

Peri PiA said...

penah pegi je,he2

tingin nak ke uss juga

Adyshariz said...

penah masuk sekali, tapi x main apa pon..huhu..takut

mama rifQy said...

ohh..na xpernah lak bawak iqy g sini

sri juju said...

tau tak ketinggian minima nk msok ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails