Thursday, 16 February 2012

Teman susah senang

dh lama tak tepek pics my kids...ni aksi2 masa zharfan & ariff main indoor go-kart kat Jusco Alpha Angle last week...rate RM10 for 5 min...nasib baik ariff dpt jd pembonceng FOC...jimat duit mama hehehe zharfan kata berat sbb bwk ariff kat belakang,, dia kena tekan pedal minyak dgn kuat all the time hehhehe









me sentiasa berdoa agar both my sweethearts ni akan bersama2 dlm apa jua situasi...close frens, saudara sedarah sedaging dunia akhirat...amiin

note : time bemain sama2 elok ajer, time bergaduh pun kerap gak, abg nyakat adik, adik 'buat'abg...they only have each other anyway :)

6 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

my mom pun selalu pesan, kalo dia dah takde esok, adeq beradeq kena tolong menolong, kami adeq beradeq sikit je...anak plak baru sorang je, hope ariff & zhafran ni akan jadi adeq beradeq yang sehati & sejiwa, bantu membantu

intanloveamir said...

comei jer dua org hero nie...biasa lah klu budak2 bergaduh,kejap elok,kejap bergaduh...tp itulah yg mewarna warni kan kehidupan kita...;)

Oyis said...

seronok kan tgk adik beradik main sama2.

tiefazatie said...

wah..comel!hee..lama dh xdtg cni..sis sihat?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya tengok dia berdua ni. bila laa nuha nk dpt adik ni, asyik bergaduh ngan ummi ajer :p

Cik Rose Cute said...

Seronok tengok hero2 tue main...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails