Thursday, 2 February 2012

Lucky draw yang sangat adil

apa yg adilnya?
 
;) adil sbb semua org dpt hadiah (50 staff ajer pun, so ada 50 hadiah yg berbeza).. value yg berbeza lah..ikut draw/cabutan nombor bertuah masing2 ;)

lucky draw ni diadakan sempena bbq dinner AIKOL family day kat afamosa resort last weekend...memang ada door gift gak, so semua org dpt dua hadiah lah mlm tu ie door gift + lucky draw gift


my lucky number--dpt no 10--dpt cadar size queen (harga dlm RM40 kot) hehe syukur alhamdulillah




setiap kali hadiah dan nombor bertuah diumumukan, pic hadiah akan terpampang di screen :) antara hadiah yg paling mahal that nite ialah brg2 letrik kecik2 cthnya blender, mixer, iron etc

and hadiah yg paling kecik2 like canister etc...so me dpt tu hadiah yg category pertengahan lah valuenya :)


dh snap pic cadar yg me menang (kaler biru), tapi tak sempat transfer ke lappy...mode bz melampau2....nama lagi bekerja kan...so byk ler  keje bertimbun2 atas meja me ni :p

tq sbb sudi singgah :)

8 comments:

Eyriqazz said...

wahh,lucky draw camni la yang win-win situation for all...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah siapp kuar hadiah kat screen mmg adil kiki

amiey lee said...

mz - betul sonok kalau dpt hadiah lucky draw masa dinner... hee company kita pun bg semua staff cuma jumlah tu ikut bertuah masing2 la..last year kta dpt voucher jusco rm300

Em's Family said...

best ni semua menang, anyway, i memang suke kalau dapat cadar :D

SyUhAdA said...

mmg sgt adil..

mama tisya said...

mmg best kalo camni..kita dlu dept pn ada wt gni..ye la tk rmi pn staff so smua akan dpt adiah lucky draw...best kn

kayyana said...

brulah adil cmni kan.. takdelah yg tak lucky tu terasa sgt.. hehehe.

Chekgu Azrine said...

suka lucky draw!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails