Friday, 3 February 2012

Makan doyan tepi jalan

being married to a 'hantu doyan/durian', whereas me myself tak berapa gemar mkn durian kerana tak tahan bau durian...so mr hubby memang tergoda setiap kali nampak org jual durian kat mana2



so masa pegi cuti2 a famosa resort ari tu...sempat gaklah mr hubby mkn durian kat tepi jln--org jual doyan kat atas lori kecik :p

tak de plak pic aksi time mkn doyan :p me try gak seulas--not my taste sbb doyan tu tak berapa fresh ie lembik isinya..me kalau mkn sgt fussy ie suka doyan yg isinya pejal (keras sikit) tak mau yg lembik2...:p

salam jumaat yg penuh barakah :)

note : ari ni me ada date kat KLCC :) tak sabar nak gi dating2 :)


5 comments:

mama tisya said...

tk suka g bau durian...tp kecik2 dlu sgt suka tp dh beso tktau naper jd tk suka

**date ngan bff ye...kot2 la terserempak kn cz ada ngedate gk kt klcc:)

nUR_rOsALiNdA said...

Husband kita dulu pon x makan durian..Tp bini ng mak mertua dia hantu doyan..Skang, dia over dari kita ek..Nampak gerai doyan jeks ajak benti..Hahahaha~

juelee said...

me hantu duran gak, tp hubby bese bese je.. pas bersalin rayyan tak berapa leh makan lak, kalau buat bubur oke..

Chekgu Azrine said...

suka jugak makan.. tapi tak makan sangat sebab takut.. sure mcm rasa nak pitam kalau makan even 2 ulas pun.. kesian me

kayyana said...

jalan nak ke melaka mmg banyak org jual durian kan... durian musang mmg sedap tp tak tau mcmne nak bezakan durian durian ni.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails