Wednesday, 1 February 2012

Kebanyakan lelaki look younger than their actual age | fact or myth?

mcm dh lama tak nampak FA kat magz/newspaper...

me minat FA dari dulu hingga kini...:) me tak minat AA -- masing2 ada taste sendiri kan...

nampak muda kan FA ni...me baca his latest story kat Kosmo Online--dia dh start jd penceramah motivasi :) :)  and dia kata nak kawin dgn org biasa2 ajer/bukan artis...

me rasa ramai kaum adam nampak muda  dari usia sebenar (pengecualian untuk those yg moks and boroi hehehh)...one of the reasons sbb memang naturenya kaum adam tak pyh preggy so tak de alasan ler nak ckp bdn kembang ker apa kan :p


FAHRIN menegaskan hatinya belum dimiliki sesiapa buat masa ini. 


note : motif entry ni---nak tepek pic FA ajer :p ---sbb me rasa tak ramai artis lelaki yg benar2 macho kat Msia ni...i know ramai yg akan vote for AA :p

8 comments:

DeQWa said...

AA tue sape??
Awal Ashari ek....tak bape minat sgt...
suke kt FA gak,nampak macho...

mama tisya said...

kita minat gk FAHRIN selain AARON , ADI PUTRA & ROSYAM NOR...hehehehe...die muda lg tp sbb bdn sasa nmpk die mature..dlu die dok condo sama adik kita ..time pegi jln2 condo adik kita tringin gk kot2 terserempak tp syg tkde jodoh,...heheheh..tp dh pernh jmpa kt klcc cuma tksempt bergmbr je...

Huda said...

kita minat fahrin jugak dan remy ishak..hehe

SyUhAdA said...

minat FA jgk..hehe..

Chekgu Azrine said...

My husband je nmpk handsome di mata me..eheh

Handsome la FA!!AA xdela hndsome sgt!

Mardhiyyah Ridzuan said...

Haha. Maybe... Sebab tu kalu nak kawin, pompuan kena pilih yg lagi tua? Or nmpk lagi tua kot. Haha.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takpe ila geng mz sebab ila pun minat FA..nasib ila dah kawin.. haha .. kurang kat AA sbb nampak jiwang melampau.. marah ezz nanti haha

Cik Bambam said...

suka gar FA.. AA pon leh tahan.. tp tetap dengan remy ishak! kekekeke.. xpon Jep Sepah.. bersederhana jek.. muka x ensem xper.. janji boleh buat kita ketawa.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails