Monday, 27 February 2012

Something that I wrote in MIDI (Karangkraf magazine) 1 Mac 2012

me bukan pembaca tetap magz MDI ni..sbb it is targetted for readers age 40+, biasanya me pinjam baca my elder sis punya, that's the way bagaiman me tahu kewujudan majalah ni..anyway content nya not bad..byk benda2 menarik esp psl rumah tangga :)

and ada one segment utk kita hantar kisah cuti2 obersi...so me pun tulislah citer psl cuti2 Paris...last year ada penaja utk segment ni..tak sure plak sama ada me akan dpt hadiah ker tak for my writing ni...(hadiahnya 3d2n hotel stay kat Kedah)..harap2 dpt ler heeheheh

anyway, me tulis citer ni as part of my kenangan terindah cuti2 Paris...:)



me tulis 2 siri ie siri 1 eiffel tower, siri 2 disneyland paris :)

ni cover MIDI 1 Mac..magz ni terbit 2 kali sebulan, harga murah ajer ie RM4.20

note : tika & saat ini dlm otak me hanya target & plan nak gi umrah ajer..tp sbb mr hubby dpt call tghari td psl menang cuti2 obersi (negara jiran ajer), so nak kena plan/pikir plak lah mcm mana kalau nak pegi ber4 instead of berdua...

4 comments:

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

walopon sy umo 23..sy bca gak MIDI ni sbb makcik sy rajin beli..wow,kalo dpt hadiah cuti tu best la..tahniah ek :)

Eyriqazz said...

tahniah...murah rezeki MZ...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak oiiiiiii sampai dua muka.. hehe

Em's Family said...

rajinnya u tulis panjang-panjang macam tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails