Sunday, 12 February 2012

Ceritera @spa

me ada beli voucher spa dari milk-a deal last few months....tapi sbb kesibukan melampau, me tak sempat nak gi spa...vou tu will expire end of this month...so finally me dpt selit gak pegi spa time weekday--me pegi ari jumaat lepas 11.30am-1.30pm(2 hour session)

lokasi spa ni kat area Ampang....atas sikit dari ampang point, vou tu harga RM68 utk scrub, massage, steambath (sauna)

ni bilik sauna..me amik pic dari that spa (milk-a deal website)
ni bilik massage...therapist/tukang urut ialah one chinese lady...ok jer urutannya :)

ni pic me amik dari milk-a-deal gak...antara bilik2 yg ada kat spa yg me pegi tu..nama spa tu Skinsense

overall service ok ajer :) :) kira meet my expectation lah :)and tak de sessi paksa2 utk amik pakej spa lps settle sesi spa tu...memang ada dia bagi offer pakej spa, tapi me simply ckp, me dh ada byk vou spa yg me nak guna dari different spa hehhehe

note: me sgt sukaaa scrub + massage....sauna/steambath me tak berapa gemor (sbb rasa lemas and panasss) tapi terpaksa lah buat utk kesihatan kan..utk remove toxin dari bdn :)

uolls suka spa/kerap ke pegi spa...me seboleh mungkin once in 2 months me pegi spa :) sbb kalau every month rasa mcm kerap sgt plak (poket tak berapa tebal) hehehhe


10 comments:

me suya said...

Suya pun suka..atleast sekali sebulan.. Kalau stress baru berkali-kali pergi.. tenang je kan kalau g spa

Em's Family said...

i pun make a point pergi dua bulan sekali..

SyUhAdA said...

xpenah gi lg pon..

Affieza said...

Best kan pergi spa??? Boleh rest our mind

CikLilyPutih said...

bestnya spa.. lama tak pi spa lah

Chekgu Azrine said...

tak pernah pergi spa..

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnya...me lama tak pegi spa :)

Ummi Dania Yasmine said...

me pergi urutan thai sebulan sekali or 2 x dalam sebulan untuk lancar darah :-)

mama rifQy said...

na mmg jenis yang tak suka pegi spa!! xtau nape..tak suke kene urut2..hehehhehee

Peri PiA said...

love spa!!untung ade MAD blh merasa dgn harga yg menarik :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails