Wednesday, 15 February 2012

Sesekali kurasa teringin...

mode teringin..teringin mkn cupcakes ajer..dh lama rasaya me tak mkn cupcakes...

and sajer nak share psl contest--tajuk contest ni sgt comel:

 I Want A Mixer Contest!
 

Hello folks!
We've got exciting news for you!

Wanna win a brand new Kitchen Aid Artisan Mixer worth RM2600?

Enter our contest! Its so simple....

Every single time you spend a minimum of RM50 on cupcakes* and you stand a chance to be the lucky owner of an awesome ice blue Kitchen Aid Mixer!

Contest forms available at all outlets.
Contest runs from 15th January 2012 to 31st March 2012.
*Terms & Conditions apply

contest link:
http://www.ilovewondermilk.com/Wondermilk/I_Love_Wondermilk/Entries/2012/1/15_I_Want_A_Mixer_Contest!.html

cun sungguh mixer tu kan..

so in case uolls beli cupcakes wonderwilk, sudi2kan join contest nya (tapi kena beli RM50 minimum)....
me lom pernah try, tapi my BFF ezna kata wondermilk ni sgt sedappp cuppiesnya...

*drooling mode


6 comments:

zahira said...

hadiah menarik tapi nak kena beli cupcake RM50 mahal la pulak ;)

mama tisya said...

mmg menarik mixer tu..kita wt cupcakes pinjam mixer mamaku aje...hehehe

mama_umar_maryam said...

apelagi mz,mane tau dah xyah tingin dah..trus dpt mixer ;)

fathiah jasni said...

ni mcm martha stewart punye mixer je :P

Ummi Dania Yasmine said...

me suka wondermilk....kedai my ex classmate form 4 & 5. Dia share dengan kawan2 dier. Rasa cream cuppies ni sedap sangat!!!!!!!!!!!

tiefazatie said...

ala..xmmpu nk beli smp rm50 nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails