Tuesday, 21 February 2012

Cosmo indoor theme park @Berjaya Times Square

yep...memang jwpnnya, kami pegi ke Cosmo Indoor theme park..kat berjaya times square , jalan imbi...of courselah tak sama mcm Disneyland (tapi at least dpt mengubat kewinduan hehehhe)...and yg penting my kids &MZ were having fun...

ariff tak dpt naik most of the rides sbb belum cukup ketinggian minimum



sampai awal setengah jam, so snap2 pic kat luar dulu

pic semua low quality sbb me tak bwk DSLR, hentam snap pic guna digicam ajer ni
ni antara rides yg ada dlm Fantasy Garden ie rides utk kanak2 & family


kami naik bas gila ie crazy bus :p

papa & kids...ni kali pertama papa & ariff dtg sini..kali kedua utk zharfan and kali ketiga utk MZ..me pernah dtg sini time me bujang, and kali kedua me bwk zharfan dtg sini on his 2nd bday thn 2007 :) zharfan dh tak ingat kot sbb dia kecik lagi time tu

kat dlm ni sgt kalerful..nyesal tak bawak DSLR

ni kami naik train



mak saperlah ni yg suka sgt tu :p








kami spent 3 hours bergumbira kat sini..then kuar ajer kami sgt lah lapor...mknn kat dlm ni sgt mahal and tak byk choice

saper2 yg tak pernah dtg sini, besh jer sebenarnya kalau 1stime dtg :) ada part utk org dewasa gak tapi kami tak pegi lah sbb our kids tak leh naik all those rides :)

nanti me buat enrty lain utk ticket info/rate :)

happy lunch uolls!!

9 comments:

SYANI said...

Macam best je.. Tak pernah pegi lagi..

kakchik@ella said...

Percaya tak suzie KC tak penah pegi tmpt ni. Aiman je dah pegi tu pun sbb untie dia bwk jln2 dgn cousin semua.

Chekgu Azrine said...

selalu dtg tapi tak pernah ke theme park tu..huhu

btw.. cantik MZ pakai tudung hitam.. serius!!

mama_umar_maryam said...

yeay!!tq mz, dah ade idea nk pegi mane klu rindu dgn 'disneyland' ;)

Ummi Dania Yasmine said...

i naik roller coaster. Rasa macam nak fengsan!!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

jarang sgt g times squere, zaquan pun kami x bawa lg g sini, agaknye kalau dia nmpk compom dia salak nak main..hehe

Ardini Humaira said...

bestnyee.. zaman kanak2 dni dulu tak penah p tempat gni :')

Cik Bambam said...

ha'ah MZ.. okeh lar jugak rides dia for adult.. terjerit2 jugak lar main..kekekeke

Oyis said...

ni tmpt lepak saya time anak dara dulu (awal 2000-2003 mcm tu). pantang dtg x sah kalo x tunggang terbalik naik roller coaster dia, and sampai sakit2 blkg terhentak naik DNA Mixer tu hehe... tp kalo suh naik skang, rasanya fikir 4,5,6 kali jgk la... hmmm. sedar x sedar dah nk 10 thn jgk tu x pegi.. hmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails