Monday, 20 February 2012

Nilah puncanya kenapa saya sangat BZ

hari ni memang sepanjang hari tak sempat online...
semuanya kerana benda ni..dh berminggu2 saya bz sbb benda ni...ptg ahad ni akan berakhir lah kebizian menguruskan hal ehwal Jessup Mooting Competition...


tq uolls sbb masih sudi jenguk2 kat blog ni..

9 comments:

Errah said...

chaiyokk mama zharfan..all the best

AyuArjuna BiGoshh said...

all the best puan director.....hehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ada logo ofiz ku disitu :p

Chekgu Azrine said...

me pun xsempat nak update..dan la nak BW jek.. hyuhu

Eyriqazz said...

good luck..semoga ianya berjalan lancar...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

memang MZ. Eventnya 2/3 hari je tapi persiapannya 2/3 minggu ada yang hampir sebulan..mana nak kuar surat jemputan urus tempat, makan, penginapan, hadiah..adoiiiiiiii.. tapi mcm tuela setiap kali urus event.nak2 kalau buat sorang2 / kita la kepalanya.. masa tue semua harubirukan?

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhh my bff....nampaknyer U i pun join competition nih...:-)

Em's Family said...

all the best organizer :)

Oyis said...

pertama kali nmpk kak MZ tulis guna 'saya', slalu pakai 'me'. mesti bz sgt dah ni hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails