Saturday, 11 February 2012

Coklat obersi yang HALAL

masa me buat entry psl choc Hershey's ari tu, ada one comment tanya psl halal ker tak choc ni...sbb Hershey's ni choc import kan, bukan made in Malaysia...

me beli pun sbb nampak tanda halal kat packaging choc Hershey's ni...

last few days me beli Hershey's tapi tak guna duit gak sbb me redeem voucher Watsons yg me menang dari Contest ActiveGuard.

me masih ingat, me mula2 kenal and jatuh chenta dgn Hershey's masa adik lelaki me study kat US, time dia cuti balik Msia, dia bwk balik choc Hershey's ni, sbb kat US agak murah...senarionya mcm Ferrero Rocher yg mana harganya murah kat UK berbanding dgn harga kat Msia :)

happy weekends uolls!

6 comments:

SyUhAdA said...

sedap2..

mizzura said...

Samala..adik dulu pun blajar kt us bw balik bnyk choc hersheys...lg2 dia stay kt origin hersheys area..sebungkus besor dah mcm sekampit beras perang...bahagia rasa :-)

ADEEYA said...

Wahh one of my fav choc :D

Em's Family said...

Hersheys pun i suke jugak, dulu mase dekat U untuk subject business ade kene buat case study pasal Hersheys, teringin nak pergi dekat factory dia.

syaz rini said...

sgt best choc ni.. ayah slalu beli time pegi langkawi..hee..

mama rifQy said...

cokelat ni mmg best kan>? Ferrero rocher pon sgt best!!!ehhehehehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails