Friday, 10 February 2012

Ice skating dating

kat Europe sekarang memang dilanda snow yg sgt tebal sampai tahap bencana alam gitu..kat UK pun snow tebal --me nampak my frens yg masih kat Notts post mcm2 pic tgh main snow, buat snowman etc..

anyway, kat Msia...wpun tak de snow, masih boleh main ice skating...kat Sunway Pyramid

my zharfan punyalah semangat nak main ice skating..rindukan snow kat Notts ler tu...
apakan daya, me&mr hubby jenis tak berapa pandai nak main ice skating ni...last2 weolls pujuk zharfan, nanti kita dtg ramai2 dgn ayah ja (adik lelaki me), yg terer main ice skating ni hehhehe so nanti weolls nak dtg ngedate beramai2 kat sini...maunya me dok pegang ice rink kat bahagian tepi ajer...sbb tak berapa confident nak balancekan diri hehehe



unik sungguh bangunan sunway pyramid ni...terasa mcm di Egypt gitu heheh

note : uolls ada ker yg terer main ice skating?

10 comments:

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

nak main jugakkkkkkk~~

Huda said...

serius tak terer, waktu couple2 dulu dengan husband, sinilah tpt dating, tapi selalu nengok orang je main ice skating ni pasal dua2 pun tak reti main..

Nana said...

HEHEHEH dulu masa zaman sekolah ini la tmpt first keluar ngan amrul, kuar ramai2 main ice skating..skali terjatuh kena bahan heheh
skang ni badan dah berat susah nk imbang klw nak main

mama tisya said...

tk reti main gk ice skating..tp tgk org main mcm best

CaDLyNN said...

last week pi sini tengok je org men ice skating ni..teringin tp tak reti..huhu..kecik2 dulu adela main kat mines..skrg da takde..

AyuArjuna BiGoshh said...

me tak pernah main pun :)

Em's Family said...

dulu mase kecik adelah, tapi sekarang rasenyer dengan berat yang dah tak stabil ni, dah tak terror kot

cikpia said...

adik2 semua terer.... me ja buta skating. he he.....

Chekgu Azrine said...

tak reti langsung MZ.. hahaha

Ummi Dania Yasmine said...

dania pun teringin. i pun macam nak try je. My friend punya anak, main ice skating. Masuk ice skating tournament!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails