Thursday, 2 February 2012

Go-kart anyone? | hoyehhh

entry bergambar ajer
Lokasi : Go-kart @afamosa resort, ayer keroh melaka
in pictures, : mr hubby & boys
rate : RM50 for 3 laps/rounds







note : MZ dh pernah naik go-kart yg sama masa sarat preggykan ariff thn 2009 :) so this time MZ jd photoG ajer lah
uolls suka go-kart tak?

13 comments:

Huda said...

macam best jer..

mizzura said...

pernah maik sekali kat PD best gila..waktu trip family day...yang ni siap bole bawak family dok tepi..haha..mesti takle bw bj..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jemput baca,
PHUKET : Pentingnya AIR ASIA INSURE TRAVEL PROTECTION
atau
PHUKET : Phuket International Airport

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah lagi naik go kart ni. nak jugak try. ATV pun best jugak kan.

shila ariff said...

salam pagi n salam kenal,

selama ini saya hanya pembaca senyap anda...hehehe...pagi nak komen le..hehehe....saya tak pernah naik go-cart nih...macam takut je..benda-benda lasak gini...huhuhu...

CaDLyNN said...

ouh..penah naik jugak dgn si mizzura dan dgn adik2...

syiok wooo...

mama rifQy said...

hikhik !!! suke sbb ariff pakai baju iqy !!!

SyUhAdA said...

xpenah naik go kart lg..excited je tgk diorg naik..hehe..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita pi ari tu tak sempat nak naik sebab hujan renyai2

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila [enah naik thentak2 wah sakit belakang pastu tobat tak nak naik

kayyana said...

comelnye anak2 akak pakai helmet.. nak nak yg kecik tuh.. comel sungguh die dok tengah2.. sikit pun tak bangun ek.. hehehe

Ummi Dania Yasmine said...

x penah naik pun suzz :-)

juelee said...

eh nape masa sy gi ritu, tak perasan pun go kart nie..

Chekgu Azrine said...

nampak mcm best!!teringin sangat nak berGO KART

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails