Wednesday, 8 February 2012

RM8 harga kegembiraan

mr hubby bwk anak2 main2 bergolek2 lompat2 panjat kat IPC/Ikano...


nama tempat ni Kidz Art N Fun Zone...tix masuk per entry RM8 per kid...category tak mahal :) sbb no time limit

mcm2 ada kat dlm ni..esp bouncy castle

so kalerful

abg & adik

lil Ariff suka main dlm umah kecik tu...kiranya kalau zmn me masa kecik, mcm umah pondok2 hehhhe

mama suruh senyum, so ariff pun posing tunjuk gigi la plak

ariff meragam jap...nak panjat yg tinggi2 mcm abang zharfan



note : wednesday blues....sbb extended weekend..keje berlambak2 kat office..




8 comments:

me suya said...

untung anak2 sekarang..macam2 menan ade.. zaman suya dulu main bola katok and guli je la...

juelee said...

ni kalau rayyan nampak ni kompem la menages nak main aish la...

masa bersama famili tak semestinya kene gi tempat mahai2 kan kak?

AyuArjuna BiGoshh said...

selalu kat sini,tapi anak i tak pernah try main :)

cikpia said...

kadang2 me sendiri yang teringin.... he he.... dulu tak merasa nak main....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang seronok laa anak2 kalo mcm ni. warna warni bagai.

kayyana said...

kalau bwk rayyan danish die main rumah jelah.. sbb die taku belon besar2 tu.. sebab tak boleh imbang badan.. asyik jatuh jer.. hehehe

Chekgu Azrine said...

tak pernah pergi la MZ.. shud try nih..hehehe

AkmaFaizal said...

kat area umah ade gak funland cengini, 1-2 bln lepas free je..sibuk anak2 ajak p makan kat situ..la ni dah kena bayor..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails