Wednesday, 1 February 2012

Rahsia Formula COKE | Betul ker COKE ada ALCOHOL

ada org share kat FB...psl Coke ada alcohol 8%...tapi me tak sure lah ni Coke yg produced luar Msia rasanya ie so me suspect Coke yg ada alcohol bukan Coke yg dibuat kat Msia kot....anyone has any info?

me jrg2 minum coke or apa2 soft drink sbb tak suka...and me memang tahu it contains 99% sugar kan...



5 comments:

Syima Emi said...

kak, ni saya dengar dr ustaz azhar idrus

http://www.youtube.com/watch?v=t39tw1ZT0Ys

dulu ada kawan penah bawak anak dia berubat nga sorg ustaz (bukan ustaz azhar).. ustaz tu ada ty lebih kurg mcm ni..

anak awak ni dibagi minum ribena ke?

kawan saya jawab "aah"..


ustaz tu nasihat kalo boleh jgn bagi minum dah sebab x halal.. ada arak.. coke pon sama ustaz tu cakap..

so, lepas saya tu saya ada search2 pasal tu, terjumpa video ustaz azhar tu..

transformed housewife said...

Ambo pung lamo doh tok minum air bergas lps ligamen lutut terkoyak. Lg molek tok minum lansung pun.

Salina@IbuAqil said...

Sis, Teh Ais juga menjadi kegemaran ku..
Hik3!!!

rruunn-ziza said...

mmm..alkohol dalam kimia bukan semestinya arak.ia tidak specifickan alkohol tuu.. masih meragukan..

SyUhAdA said...

nsib baik mmg x mnum coke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails