Thursday, 16 February 2012

Bajet lunch | tea party invitation @Harolds KLCC


last week me ternampak banner ni kat Rasamas @Giant Batu Caves..nampak murah nya meal set tu....me pun try lah...me amik chicken chop dgn nasi...inclusive of drink...total RM5.20 ajer...siyes murah!!!!!! of course size ayamnya kecik ajer, tapi kenyang ajer utk perut me :)

--------------------------------------------------------------------------------------

and then, me ada dpt invitation utk attend tea party--organized by SkinFood...venue kat Harolds KLCC...cuma tak sure me boleh attend ker tak...sbb date tu..sehari sebelum event kat UIA (me jd ketua utk one important event kat my faculty 25-26 feb event tu, so rasanya me tak leh berpoya2 tinggalkan committee lain sibuk buat keje)..and timing pun sbb abis pukul 5 pm...sure jemm sbb nak kuar KL kan...me nak kena fetch my boys from school..



note : uolls bajet utk lunch biasanya berapa RM? me time save cost, bajet memang bwh RM10 everyday utk lunch..tapi kalau mkn kat fastfood/fancy restaurant memang tinggi lah bajetnya..sekali sekala ajer hehehe

9 comments:

Chekgu Azrine said...

makan kat kantin sekolah budget sangat MZ.. hehehe

Prettywrite said...

murahnya...kat semua rasamas ke ada ni?boleh hendap jugak ni..hehe

kakchik@ella said...

Bestnya suzie dpt invitation mcmni. Jom Suzie, KC temankan. chewah .. perasan!! hihi.

Ummi Dania Yasmine said...

me pun budget bawah rm10 je. Sekali sekala can lar...

Salina@IbuAqil said...

Samalah sis budget bawah RM10.. Agak2 baru dpt gaji tu baru up skit.. ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

entahla kat bangsar ne nak bajet kat mana? semua atas 5 jer..belum air lagi..

CikLilyPutih said...

bestnya tea perty? nak ikut leh tak..

εïз mummyHaza εïз said...

kat sini (Dataran Sunway, lunch mahal.. selalu pergi ke Seksyen 6 Kota Damansara utk tapau... :)

Nana said...

say bajet lunch sehari 5 je tapi jarang la dapat 5 bese 8 gitu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails