Thursday, 23 February 2012

tiba dikhuatiri mengidap SLE

it's not me, tapi adik perempuan me...

she has all the symptoms of SLE --rashes, sakit sendi, lenguh2 etc...rashes yg sgt teruk ..dia mula mengalami those rashes lps bersalin (october 2011)...

gigih me menggoogle...penyakit ni kalau tak dirawati memang boleh melarat and eventually fatal (membawa maut)...adik me tak nak pegi hospital sbb in case dia kena masuk wad, tak de org nak jaga her lil baby..dia pegi klinik swasta ajer tapi doc kata tak semestinya SLE..

me ingat ari ni me nak contact and tanya suziey (suziey.com) sbb me pernah terbaca psl her entries about SLE...she was suffering from SLE too..

note : kesihatan adalah anugerah paling berharga dlm hidup...


12 comments:

mama rifQy said...

oh SLE..better g check dulu kan? daripada melarat..tapi selalunye SLE is about keturunan kan?

Chekgu Azrine said...

Hope ur sis xda apa2 n bkn SLE!! Huhu..doakan yf terbaik for her ye MZ..

juelee said...

mz.. my bespren just sit right after me is suffer for SLE dah 3 years.. SLE ni suddenly appear dlm idop die... if u nak contact her to know further i boleh bg num..

Huda said...

risau jugak, harap sis u get well..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kesihatan amat2 bernilaikan?

AyuArjuna BiGoshh said...

me doakan moga hanim cepat sembuh

Ummi Dania Yasmine said...

semoga Azma Hanim sihat yer...:-)

CaDLyNN said...

cousin lin ade yg mengidap SLE..smoga semuanya elok2 aje ye kak suziey

mama_umar_maryam said...

semoga xde yg serius sgt ye mz..try to seek advices dari expert

marinahunny said...

Mz, adik faris dh meninggal...

JaSmIn said...

arwah mak saya meninngal sebab SLE...it's really hurt, sy bru brumur 9thn dan adik bongsu 1 thn setengah.. better adik akak g hospital

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

SLE ingatkan pada rakan sekerja yang baru pergi thn lepas. masih muda, 31 thn....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails