Tuesday, 10 January 2012

Rezeki tahun baru | 1st time winning from Watsons Malaysia

Alhamdulillah, another small winning utk thn 2012 :)

1st time menang dari Watsons--tak sia2 me sign up jd member watsons--kena bayar RM12 utk jd ahli watsons..



contest Active Guard ni, terbuka utk member watsons.. tak isi form pun utk join contest ni, sbb mechanism swipe & win  ie swipe kad watson masa kita bayar brg yg kita beli kat kaunter/cashier--GP ipad 2--me menang conso ajer ni...syukur gak :) kena beli RM 10 and above brgn Active Guard (shower gel) :) now Chef Wan muncul kat iklan ActiveGuard ni...and ada ads suara Chef Wan kat radio sinar fm.

rasanya, currently pun ada contest swipe & win kat Watsons--hadiah keta kalau tak silap me...ingatkan mcm tak de peluang utk menang kalau mechanism gitu, rupa2nya boleh menang (wpun conso ajer hehehe)

Note : 3rd winning for Jan 2012


6 comments:

shidasyakirin said...

alhamdullilah..main swipe pun ada rezeki..hehhee

Nana said...

tahniah!

Lin Azlina said...

saya ni baru jer jadi ahli watson... by teh way tahniah

ajumohit said...

tahniah MZ!!!!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah..
me pun ahli watson gak..:)

Em's Family said...

congrats!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails