Sunday, 8 January 2012

Taekwondo kid

masa me sek rendah, me sgt obses tgk filem/movie karate kid kat tv--minat sgt2 gitew

then masa me sek men. me sempat join taekwondo...tapi sempat dpt belt kuning ajer...masa kat matriks, me join jap, then tak larat sbb heavy sgt part exercise (warming up)--coach one Indian guy...last2 me quit..

and now, my zharfan baru jer join kelas taekowondo at his school...suka me tgk dia training (sbb me tau semua steps tu )...zharfan plak bersungguh2 gitew...coach plak category good-looking and jenis kelakar (muda lg, 20s kot umurnya)


zharfan yg paling belakang, paling kanan, dia antara plaing kecik dlm kelas tu---lom dpt bj taekwondo sbb baru order ajer--ni 1st kelas ni...

my family ramai yg black belt taekwondo ie memang level coach trainer ie dua org adik lelaki me and my eldest niece--memang wakili sek and univ lawan taekwondo ni

note : semlm tgk majalah 3--ada plak coverage psl karate kat jepun--nurul shuhada pegi training karate tu...


10 comments:

Prettywrite said...

owh tak sempat tengok yang nurul syuhada taekwando tu..tengok bola rupanya semalam..ekeke..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya tak berpeluang belajar time kecik2 dulu.skrg dah keras tulang tak blh dah kot

Huda said...

rasa macam nak suruh anak kita masuk taekwando jugak la

Ijah EmoTemo said...

ijah masa sek rendah sgt teringin nk join taekwando but parent tak kasi :(

Ummi Dania Yasmine said...

Zharfan ok la masuk taekwondo. Dania nak masuk taekwondo tak larat. Sian dier... Dania this year masuk ko kurikulum Kelab Reka Cipta. Last year Kelab I.T.

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

hehehehe...mmg good looking la coach tu..ngeh3.. :D

zharfan wat punch pun nampak kemas even br 1st klas..wah!

MamaYatie said...

good luck zharfan!

mula2 tadika nurin nak wat kelas taekwondo juga..tp takde sambutan la pulak..kami jer xcited..huhu..takperlah tunggu darjah 1 next year

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita minat gak nak masukkan balqis, tapi dia tecik sangat la, la ni girl penting kalo ada seni poertahankan diri kan

kayyana said...

hehehehe.... oklah tu yellow belt kak.. yana sampai white belt je.. pastu da resign.. hehehe

Chekgu Azrine said...

me teringin gak nak hanta my kids.. even them girls.. tp tak dpt persetujuan mr hubby.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails