Thursday, 19 January 2012

Tudung style Diana Amir

teringin nak try tudung style gini...

credit to beautifulnara

nampak sgt cun, stylo..yg penting over apa2 yg patut dicover :)

note : kdg2 bosan pakai shawl, pakai tudung bawal plak...then bosan dua2...try beli & pakai tudung awning (beli yg design me rasa tak nampak mcm bibik Indon), bila me pakai terasa mcm tua sebelum waktunya --tak sesuai dgn muka me :(


9 comments:

Cik Sibuk said...

saya pon takleh pakai tudung indon, rasa macam muka alien..sebabnya macam terlebih lonjong muka bila pakai tudung alien tu..

Chekgu Azrine said...

Perasaan u je kot mz..lawa jek klu kena dgn tudung..

transformed housewife said...

ambo tok retila nok belit2 shawl lagu tu.

Aleyn said...

Cantiknyer ...so sweet...

cikpia said...

jom try fesyen baru!!!

Nafisa81 said...

mak aihh..serabutnyer nak bergerak dengan dua org hero yg tgh lasak nih..keluar rumah punyer la cun...belum separuh jalan dah senget benget copang caping dah dah...

Aku Ibu Muda said...

mcmana dia belit ek...cam chanteks plak :)

AkmaFaizal said...

Betullah Nafisa...anak saye 3 orang lagi2lah yang si kecik tu agak lasak..mau tongang langgang jadi tudung ai..hehehe..suami saye tak suka saye pkai tudung awning tu..dia ckp cam indon jer..hahaha
Diana Amir ni dh pkai tudung ke?baguslaaa...

deqlis said...

cantik laa diana amir nie...:-)

deqlis pun kurengg jugak tudung ala bibik nie...klu beli kena pilih2x yg bukaan muka tu nampak cam bawak sikit..klu tak mmg nampak cam indon..

bawal pun ok cuma deqlis malas nk iron tudung..hehe...sbb tu suka selendang lagi:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails