Saturday, 7 January 2012

Kedekut tisu | "tissue, i miss you. wherefore art thou, tissue?"

based on my personal experience..byk public toilet yg tak provide tisu..and kalau kat restoran, ada jer restoran yg kedekut tisu...kedai mamak --tisu letak kat kaunter...so nak kena pegi kaunter kalau nak amik tisu, tak de nya diaorg nak letak tisu atas meja mkn siap2..nak save cost lah kan...

me plak kalau masuk washroom a.k.a toilet, wajib kena ada tisu...so dlm handbag me memang 24j ada sepeket tisu, and dlm keta pun wajib ada tisu...kat ruang tamu, kat dlm bilik..memang ada tisu...my kids pun kdg2 comot, selsema etc....

me ternampak dan tertarik dgn artikel yg me baca ni...


funny issue yet very true

and the languange is beautiful..sbb memang native english yg tulis ni...


bagus baca artikel2 in english..can improve and learn new vocab :) me bukan rajin sgt pun, tapi some articles are worth reading!!


note : rasanya seksa benor kalau tak de tissue...uolls jenis pentingkan tisu mcm me ker...


5 comments:

Munnafendy said...

paling penting toilet ngan kedai makan.kalau takda tisu bikin hangin je

Chekgu Azrine said...

kedai mamak kalau pegi makan ke minum selalu kedekut tissue.. n dah banyak restoran2 yg ikut camni..

Totie@Tomy said...

tisu tu penting kat rumah pun kena selalu ada...

SyUhAdA said...

sme la..tisu mmg kna ada..klau x cam x lengkap jer..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tu benda pertama yang hubby mintak bila kekedai makan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails