Monday, 9 January 2012

I love Carlo Rino

sajer nak tepek pic handbag CR yg baru me beli semlm...


dpt paper bag yg keras dan cantik ;) of course dpt dust bag gak :)

tak jumpa design lovey yg me aim sbb kat butik tu tak de koleksi lovey2 tu...yg mana me nampak kat jusco...

me beli kat butik CR ni...memang desperate sbb beg CR me dh rosak--me beli 29 july 2011, jan 2012 dh rosak, kiranya tahan selama 5 bln ajer--me tak lasak ok, tapi memang material beg tu sennag rosak (bukan leather gitulah jadinya)

harga beg baru me ni ialah RM219 after 20% discount...memang range harga ni jer yg termampu (dlm hidup me, baru sekali ajer me beli beg harga dekat2 RM1k..beg Coach)....

anyway, beg CR ni, size mcm yg dh rosak gak ie size tak kecik tapi tak besar...tali panjang gak ni so boleh guna as handbag and as sling bag--me prefer guna sling bag kalau gi cuti2 obersi <--sbb azam thn ni nak gi holiday obersi kan hehehhe tg latest me baca kat blog zeti dia baru balik cuti2 HK termasuk Disneyland HK--siyes besh tu!!!


uolls suka handbag brand apa?

16 comments:

ZYASH said...

I love Carlo Rino to.... dah design dia menarik n fresh. Nampak young, tu yg penting..

Iela Fazielah said...

cantik2....

Nana said...

xpernah lg ada beg CR
aritu ada berkenan tp mahai heheee

Jue said...

Jue suka..LV n Guess..he3

me suya said...

comel2.. cam seswai sgt tuk pinky mommy cam mz~

SyUhAdA said...

cntik beg,sis..

Cahaya said...

ehhh. beg kita samalah..hehe, cuma handbeg sy tali pendek..pastu harga dlm 300+ less 20% jadi 250. mahal sikit pasal beli kat pakson kot..MZ tak tgk ala limited edition CR kale pink?sweet sgt tp sy tak beli pasal dia lebh pada tote bag, kalau hangbeg lama dah sambar..hehe..

SyUhAdA said...

cntik beg,sis..

Ummi Dania Yasmine said...

u nak gi cuti2 mana suzz?

Em's Family said...

cantik.. i suke CR sebab color dia catchy and i love bright colors.. even CR is my hantaran dulu

εïз mummyHaza εïз said...

akhirnye.... hikhikhik mummyHaza suka jugak ngan CR... cantik.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam suziey selamat tahun baru 2012!!..
Wah!cantik handbag...

fathiah jasni said...

cantik!! I love Guess :)

cikpuanhady said...

skang tgh giler bayang kat kate spade..hahaha..

mama rifQy said...

pernah ade skali.tuh pon time wedding.hantaran..nak beli sendirk....belum mampu lagi la..syg duit..hehhehee...

Chekgu Azrine said...

suka jugak carlo rino ngan sembonia.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails