Friday, 27 January 2012

Julung2 kali menjamu selera @Kenny Roger's Roasters

lps tgk movie bujang terlajak, weolls semua lapar sbb dh waktu lunch pun (lebih kurang pukul 2 pm)...
so kat mana2 restoran/tempat makan pun sgt packed dan crowded dgn org...last2 mr hubby ajak mkn kat Kenny Rogers ie KR Sunway Pyramid sbb tak secrowded tempat lain

ni antara keistimewaan KR...muffin yg super gebu..ni part of set meal...me amik satu muffin vanilla and satu muffin banana raisin


ni menunya...weolls order 2 set quartermeal

ni MZ punya...amik 2 portion nasi sbb MZ share dgn zharfan

ni mr hubby punya

sbb dh lama tak mkn, and kami plak tgh lapar, terasa sgt sedap and nikmat mkn kat sini hehhehe
rate/harga murah sikit dari nandos...so total kami bayar bill RM64--weolls order gak mushroom soup+garlic bread (mcm garlic biscuit ajer sbb keras), drinks kami amik ice lemon tea & orange juice

salam jumaat yg penuh barakah utk kita semua :)

14 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita kureng sikit makan kat KR ni, rasanya baru 2 kali je makan untuk seumur hidup....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka kenny rogers compare to nandos.. amana suka garlic bread tue.. walau keras ebab dia pg rendam dalam sup tue

Sidratul Muntaha said...

huuh..
kenny still rasa sedap ditekak.
laki den dulu pernh keje both restorant..
so far..
dia cakap sedap lagi kenny.
then nando's ni resepi portugese...
mmg masam sokmo.
buat yg suke masam...mmg nando's terbaek.

*Ms.Serry Shah said...

kenape ayam tu nampak kecik?
memang kecik ke kak? atau camera trick je...

Jue said...

yum2...suka muffin nyer..coz gebu debas...:-D

εïз mummyHaza εïз said...

sedap, sedap, sedap.. last year b'day member keje belanja kat KR, Kota D'sara...

AyuArjuna BiGoshh said...

ari tu mkn nandos sekian lama bertahun tak makan...rs nandos lagi sedaplak berbanding KR, heheheh

Mama Zharfan said...

@*Ms.Serry Shah : ayam tu memang kecik sbb quarter meal ajer ni kan :)

Mama Zharfan said...

@Sidratul Muntaha : kami sefamily memang 'hantu' nandos heheh

Mama Zharfan said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ : me pun rasanya dh 5 thn tak makan KR...sbb dulu2 pernah terkena--dpt ayam KR half cooked ie merah2 kat dlm dia...so serik lama gak serik tu

Nana said...

muffin choc dia sedappp

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pun dah lama tak ke KR. hubby kurang suka .

Chekgu Azrine said...

dulu dia tak mahal sangat MZ.. dulu mmg hantu KR.. skang macam susah sikit sbb nak makan selalu tu kopak kot.. hahaha

nabila faryzza said...

boleh tahan harga dia. actualy takpernah makan kt KR. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails