Thursday, 12 January 2012

Fantasi cuti2 obersi belum jadi realiti | Menang bagasi kabin beroda ajer :) Peraduan Cuti2 Bersama KOTEX

tghari semalam me dpt sms..




nilah hadiah yg me menang --- yg penting cute pada mata me sbb kaler pink ;)

nilah contestnya...main prizes nya holiday kat UK+Paris, holiday kat Seoul...

contest ni based on seriel number--ala2 lucky draw gitew...byk gak me antar entries actually -- POP (bukti pembelian adalah polybag Kotex)

nampaknya lom ada rezeki me....tak per...tunggu rezeki contest lain plak ;) Insya Allah

note : 4th winning for Jan 2012

12 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dulu pernah gak masuk contest kotex :p saguhati pun x menang. lepas tu tak pakai dah jenama kotex.hehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita pun ada join, tapi tak de rezeki menang...hu...hu...

me suya said...

tahniah mama zharfan~

mikamusz said...

syoknya menang hadiah beg comel, takpe mungkin dia bagi peluang sapa yang belum pernah sampai sana utk menang hadiah pertama.. cuba lagik ok..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

okla beg yg menang ne utk psediaan menang overc pulak hehe

CaDLyNN said...

saya pon ade join contest ni..ala..tak menang..ekeke..congrats kaksuzie

AkmaFaizal said...

Tahniah3..ahad lalu baru je nampak pic MZ ngan anak2 dlm majalah apartment..menang hadiah gak..ni menang lagi..rezeki mencurah2 di tahun baru ni..cayalah..

Nur-nba said...

Cantiknya bagasi tu.. Tahniah ye..

Ummi Dania Yasmine said...

Nampaknyer tiada rezeki me untuk Kotex :-( Mungkin rezeki me di tempat lain...

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun huhu takde rezeki cam ezz

Chekgu Azrine said...

rajin MZ joined erkl..

ADEEYA said...

Tahniah MZ dalam masa 12 of 366 dah win 4 contest :D hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails