Friday, 13 January 2012

rekod hadiah terpantas pernah diterima

me dpt sms psl me menang tu tghari rabu..
then tghari khamis (semlm), hadiahnya sampai kat ofice me...






besar gedabak kotaknya!

and siyes sgt cantik beg ni :)

me sgt bersyukur & happy :) me agak value beg ni dlm RM100-RM200 or could be more, tapi tak de brand pun, cuma kaler and design sgt cutey pinky polka dot :)


tq Kotex---siyes terbaiklah...hadiah dihantar selepas sehari result notified :)

actually, me antar sgt byk entries tau utk contest ni..selain me beli Kotex (rasanya 3 pek kot me beli)..dan sebenarnya...me antar byk2 sbbnya me ada byk polybeg FOC (me menang hamper Kotex from Blu Inc)...total entries me antar 32 okeyyy!! byk gak lah kos setem tu (60 sen x 32 entries)..me antar few names termasuk nama adik and my SILs...tapi nama me yg naik sbb me antar paling byk nama me...memang target nak menang hadiah utama, cuma belum ada rezeki


salam jumaat yg penuh barakah utk semua readers blog kecik me :)

20 comments:

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

tahniah...berbaloi gak stem TU :). saya antar 3-4 jer. so mmg ler x menang ;)

Cik tikah said...

wah,bestnya! :D tahniah mama :)

nurulazham said...

comelnya kak! kalau mau jual, sila bagitau ye! berminat nak membelinyeeee...hihi

iduraz said...

cantik bag nyer MZ..tahniah..bestnyer jd kamu, salu menang..hehehe

Chekgu Azrine said...

suka beg polka dot tuh.. kalau MZ rasa2 takmo bg saya erk.. hahaha..acah je

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila hantar 3 je haha.patutla tak menang LOL

Iela Fazielah said...

tahniah

CaDLyNN said...

cantiknye! ooo patutla boleh menang..lin anta satu je..hihihi...cmne la nk sangkut..

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek giler beg dier................jeles huhu

Cute MuM said...

tahniah sis..
tak join pon sebab tak beli kotex dah.. huhu..

pacubob said...

tahniah....tak dpt nak join.....hehe

Wansteddy Tales said...

ini pn dah ckp gempak! tahniah kak suzi. besh tu beg troli pink polkadot! bawa bercuti dgn rasa bangga you...! wan hntr 1 entry je dgn harapan sngt tipis utk menang. sbb? pad dah keterlaluan bnyk dr hadiah laurier blu inc n guardian cnts. bg kat sedara mara pn xhabis2. putuskn sama ada nk join ke nk biar je cnts tu. last2 belilah 1 je manatau ada luck sekeping tu je. dan seperti yg dijangka. none ada. cnts nk menang, tp hntr sekeping je. mana penganjur nk layan kannnn hahahaha....

Hanim said...

memang comel bag tu.serius...

Ummi Dania Yasmine said...

bag tu cute sangat. Beg yg me dpt tu black jer....i suka beg u.

Em's Family said...

honestly, at a first glance wa jatuh hati sama itu beg wooo!! serious menepati selera i hehehe.. tapi kalau bagi emir sure dia tak nak .. congrats!!

AkmaFaizal said...

Tahniah3...luggage bag tu pun cannteekkk...i loike..hehe

εïз mummyHaza εïз said...

hehehhe cantik MZ.. congrate... :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

serius beg ni sgt comelll

shera haifa said...

comelnya..tahniah

Zuraida Rahim said...

MZ hantar 32? I hantar 3 je kot.... patut x menang pun

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails