Thursday, 26 January 2012

Ekspresi diri ada limitnya...

seboleh mungkin me limitkan diri me utk menggunakan FB sbg wadah luahan hati...kat blog ada gak kdg2 me tulis entry bab2 luahan hati (tapi category jarang gaklah)..



note : tempat mengadu terbaik adalah Allah....dan tempat me menumpang kasih ialah my mom & my adik2...apa2 kesedihan me ngadu dgn diaorg...


7 comments:

Chekgu Azrine said...

setuju MZ.. saya pun kdg2 tahan jek diri drp meluahkan benda2 yg negatif kat FB.. kalau yg baik2 tu elokla kita war2kan..

Huda said...

Ok..tq for sharing..

stormz said...

like!!!!

kdg2 rs cm geram/marah bl bc status2 member kt fb.mcm2 luahan rs ade.blh kata semua org kt keliling dia salah

Mama Khairan aka Rudy said...

mmgpun .. pesbuk dah cam2 jdinya .. sumtimes naik borink tego status & gmbr2 .. siap bgtau yg remeh2 punya benda ... cam kurang kasih sayang je mereka yg berpost2 kat pesbuk .... PEACE :)

εïз mummyHaza εïз said...

betul MZ.. mengadu kepadaNYA paling afdal...

Nur-nba said...

Betul tu kak.. Kita memang kena kawal diri daripada meluahkan perasaan dalam media sosial. Mengadu pada Allah itu lebih baik..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

samalah dgn mak tak payah citer pun mak tau sendiri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails