Thursday, 5 January 2012

mungkinkah ada penyumbang hasil carian google itew | mcm byk plak contest hadiah holiday @ Paris

 ada cikgu shida dlm list tu...i

Ada Disneyland Paris & Disneyland Hong Kong


ada maharaja lawak, ada ipad2, samsung galaxy hehehh

ni antara contest yg tgh running yg menawarkan hadiah cuti2 paris..contest tefal-me lom jumpa form contestnya pun..

ada gak contest poh kong (kena beli jewelleries disney design)...ada contest johnson yg terbaru, also hadiah yg holiday disneyland paris

contest yg baru closed yg mana hadiah GP ialah Disneyland Paris ialah GiantMall (lucky draw),  sementara hadiah holiday USS, contest PTS-MPH (slogan) dll....suspens tunggu result...

and then terbaca plak blogger2 tulis psl USS...mula2 baca kat blog kak ina KL, then baca kat blog cik lily putih..very useful info...nak kena goda ajak mr hubby pegi USS thn ni heheh

note : moga2 ada rezeki me nak holiday obersi thn ni..amiin

11 comments:

Ardini Humaira said...

pemes betol FL kan :)

AyuArjuna BiGoshh said...

i nak gi umrah...bilalah huhu..azam tahun 2012 ni :)

'Izique said...

besh gi USS... sy sokong. mmg puas ati. masuk naik bus pun tk pe. sane leh pki MRT

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

impi nak g holiday USS gak..

cikpia said...

nak cari gak la contests yang offer hadiah2 pi bercuti..... *berangan nak menang*

Em's Family said...

amin... i nak tambah anak.. as always - thats my ultimate resolution every year..

CikLilyPutih said...

hopefully termakbul lah ye.. insyaallah

Ummi Dania Yasmine said...

me pun ada rezeki tahun ni bulan 11 nak gi obersea juga. Insyaallah....:-)

Totie@Tomy said...

paling suka ustaz kazim...best...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya kalo mennag kan...hope ada rezeki untuk suzz...cayok2

Adyshariz said...

kita x kesah mana2.. asal ada rezeki, alhamdulillah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails