Saturday, 7 January 2012

sudah sampai masanya

baru few months (less than 6 months) me beli and guna handbag ni..brand Carlo Rino, harga RM220+ (beli time sale)....memang material jenis tak tahan ni...




me lom sempat hantar my Coach handbag pegi cuci (dh kotor sbb kaler silver)...ari tu ada nampak deal lat milk-a-deal--tapi kedai tu kat PJ rasanya...mcm jauh la plak...

so nak kena beli handbag baru ler ni...


motive of this entry....nak ajak mr hubby pegi beli handbag baru :p
ni antara yg me tgh usha2...brand CR gaklah....ni pic me google


ada satu lagi latest design tapi tak jumpa picnya

note : handbag uolls tahan berapa lama?? ada ker perempuan tak pakai handbag...mcm tak normal kan kalau tak de handbag :p


10 comments:

Huda said...

kita memang suka beg tangan, yang pakai sekarang i pakai ni pun dah almost 3 years, elok lagi..tapi still ada rasa nak tukar, hehe..Kita pun suka brand CR..

~~zAnAfAhMi~~ said...

Assalam....rasanya beg kita sama, tapi akak punya ok lagi cuma kat tali dia (tali kaler putih) ada terbakar sikit masa kat rumah kakak. Akak beli kalau tak silap dah setahun lebih. Mungkin Mama Zharfan lasak sgt kot? hehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek :) pilihan u

Nur-nba said...

Salam. Saya dulu suka mengumpul handbag, tapi sekarang dah tak berapa minat. Perempuan memang sinonim dengan handbag.

Harganya ikut kemampuan masing2.. Tapi rasanya kalau kita beli handbag yg mahal, memang tahan & tak rosak walaupun kita dah pakai lebih setahun..

deqlis said...

waaah yg MZ berkenan tu deqlis pun berkenan:-)....cun laa..

beg deqlis tahan ikut kekerapan memakai dan jenis material beg.

Chekgu Azrine said...

Mz...sogo sales.. jom!!

mummy-who-cooks said...

Salam Mama Zharfan.

Hmmm...cepat sangat si Carlo tu wear-n-tear. I have one Carlo handbag, pakai dah almost 20yrs, tapi kulit dia still OK..

SyUhAdA said...

cntiknye yg mz search tu..beli la yg tu..hehe..

hangjebat a.k.a Amirul Adlee said...

huhu beg skang mmg senang rosak camtu kan MZ?? Remember me beli nine west, rege boleh tahan gak... tapi tak sampai 2 tahun, tersopek sana sini.. huh since that memang beli full leather terus, mahai sikit takpe tapi leh pakai sampai bertahun2. sbb me jenis pakai sampai lunyai hikhik

...i'm AidA... said...

kite pun tengah aim yang tu kak... same macam akak.. beli CR pakai x smpai sebulan dah menggelupas.. lagi terus dri akak... nnti kite upload...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails