Wednesday, 18 January 2012

hanya setulus doa


kalau diizinkan Yang Esa untuk menjadi tetamunya...Insya Allah ..me, my mom, my adik lelaki and my SIL akan berangkat ke bumi penuh barakah in few months to come ...Doa2kan utk me yer...
note : umrah ni adalah my late dad's final wish...cuma tak kesampaian...sebab Tuhan lebih sayangkan dia...

10 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

me pun nak jadi tetamu Allah!!! :-)

Linda Musa said...

semoga dipermudahkan kak suzie...i went there last time as my late mama's wish...alhamdulillah..its so great wonderful etc that we cant describe with the words...doa jgn putus semoga dipermudahan segala urusan...I used to read travelog haji by prof kamil ibrahim...try to read that book as well, as preparation to be the special guest in Haram...barakallah.

Huda said...

alhamdulillah..syukur..

me suya said...

Suya doakan semuanya selamaat... Suya pun teringin n insyaALLaH akan berusaha ke arah itu

ummi anum said...

semoaga dipermudahkan segalanya..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga dipermudahkan. Ya Allah, jemputlah aku kesana.Amin ya rabbal alamin.

Chekgu Azrine said...

insyaAllah MZ.. pray for u..:-)

Ms Fai said...

amiiinnn...semoga dipermudahkan segalaNya.doakan fai n hubby pula akan ke sana ya...

mamaacha said...

InsyaAllah dipermudahkan segalanya...Gunakan sebaik2 masa yang ita ada...rindu dengan MAKKAH...hope dapat menjadi Tetamu ALLAH lagi

AkmaFaizal said...

Semoga saye dan keluarga pun dpt ke sana. Amin..Doakan kami sekali ye MZ..thanks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails