Friday, 13 January 2012

Dan sebenarnya....| these are the TWO that I'm in love with

me snap pic ni kat Parkson Selayang...siyes dua2 me berkenan...yg kanan harga RM400 ++ lepas diskaun, yg kiri harga RM300++ lepas diskaun...




emmm....lom ada bajet sbb baru beli handbag CR last week(tak de design yg mcm dlm pic ni masa me beli kat butik CR---sbb butik kecik ajer)...so yg dlm pic ni me tanda dulu lah..kot2 ada bajet nanti2 boleh beli

me suka sbb kaler ada putih2, pinky2, and design lovey dovey..
uolls sama taste mcm me ker..boleh geng hehehe

MZ= bagholic ;)

11 comments:

Ijah EmoTemo said...

hari tu ijah masuk parkson tgk byk sale terus rambang mata hahaha

||aLeaSaRa|| said...

owh tadi masa lunch break tgk CR kat alamanda mmg sempoi!design handbag dh makin menarik.suka gak design love tu...better yg kiri kot simple but nice yg penting ada love hehehehehe ^^

syanasaid said...

oohooo after diskaun pn harga dia xmampu ku beli
huhu
tp mmg cute la design tu

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek beg ni... :)

Ummi Dania Yasmine said...

suka juga. Tapi kalau yg putih susah nak jaga takut cepat kotor...:-)

SyUhAdA said...

2-2 cntik..

Nana said...

Beg kale putih mmg lom penah ada
Sy klw bli beg suke itam je hehhe

cikpia said...

beg yang lelama tu bila nak giveaway.......??? he he

Eyriqazz said...

sogo? hik3..sogo kena tukar tagline la rasanya... "hari hari sales"

HANIM said...

Mmg bag cr cantik tp x kualiti. Bag yg beli hari tu tahan 6 bln je, pastu trus terkopak. Huh.

Adyshariz said...

parkson bonus bulan ni 3 bulan tau..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails