Wednesday, 11 January 2012

[Entry bergambar] @ Paddock

sajer nak tepek pics...ni salah satu tourists attraction kat Fraser's Hills...satu round naik kuda kalau naik berdua (dgn kids), harga RM8 ajer :) so me naik dua round sbb temankan both of my boys...mr hubby tukang snap pics ajer :)










ada tempat utk archery








siyes perfect for PS, plus point--udara nyaman :)


14 comments:

Zuraida Rahim said...

bestnya nak ke sana... x tau bila leh sampai sana

Huda said...

cantik suasananya..tak pernah sampai sini lagi..

me suya said...

even fraser hill ni lebih kurang 40km je from my place, tp me tak sampai2 lagi since kerja ni... sampai masa belajar dulu2 ade lah~

Ijah EmoTemo said...

bestnya dapat berPS hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak gambar pun nyaman..alahai.bila nak sampai ntah ni :p

Peri PiA said...

me xpenah pegi pon,xcited pulak tgk :)

nice

εïз mummyHaza εïз said...

teringat time saya naik kuda kat Medan hari tu, x sampai 200meter dah suh orang tu hentikan kuda, gayat sesangat... hikhikhik

Nana said...

tak g pon kat sini masa g sana aritu
damia klw naik kuda dia takut hehe

kayyana said...

seronok anak anak akak naik kuda kan.. hehehe...

SyUhAdA said...

cntiknye..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

archery? tak mooooooooo .. masih terkenang lengan ila lebam sbb main benda tue..salah taktik haha

Ummi Dania Yasmine said...

i tak berani naik kuda...hehehe

Chekgu Azrine said...

dulu masa kecik2 selalu gi fraser hills ngan abah... best sangat.. dh tua2 ni tak penah pegi pong.. huhu

Nafisa81 said...

raub dgn FH adelah dalam sejam ajer..tp baru sekali penah sampai sana..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails