Monday, 30 January 2012

Lunch udang tempura goreng

rasanya semua water theme park pun tak benarkan kita bwk masuk outside food...memang staff security diaorg check our beg masa time nak masuk tu...so kami tak de lah bwk masuk outside food kan sbb dh tau pun rulesnya
and biasalah...food inside the park is PRICEY...kira nak make max profit kan...

so masa lunch...lps abis main air, kami pun dh lapar...
ada few cafes/food stall kat dlm park ni...

ni salah satu yg me nampak...sebelah changing room...

menunya...range from RM8-RM20 per set...kalau ayam goreng 2 pcs with fries and drinks, harga RM15...kebykan org beli set ayam goreng




ni set yg me beli..tempura prawn set...harga RM8 per set..tak termasuk drinks...and semua drinks kat dlm park ni harga RM3 setin, mineral water pun harga RM3 sebotol..end up me beli 2 tin air cincau harga RM6 lah...set tempura ni me beli 2 set ie RM16...total RM22...alas perut ajer ni...my zharfan sgt suka mkn udang celup tepung...

sedap gak udg ni, tapi size kecik2...so tak berapa nak kenyang ngeh ngeh ngeh

lps kuar park, kami mkn dlm keta ajer..dh tapau actually nasi bungkus siap2 (beli kat Gombak okeyy--nasi berlauk ayam hheheh)

uolls lunch mkn apa ari ni....

7 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

sedap tu.. ni baru terkial2 nak pi tengok kedai makan ujung blok sana :) happy lunch yek MZ.. :)

mizzura said...

mostly theme park mmg cenggitu..dhla food dlm mahal..yg dr luar x g bw masuk..kitorang pernah seludup bw nugget hehehehe...

Jemput baca,
Arrowhead China Chips (Buah Ngaku)
atau
PHUKET : Destinasi berbulan madu

Mama Khairan aka Rudy said...

Mesa arrh laa MZ..tmpt2 camtu .. prize mesti kaw2 punyer. Tu yg klu berholiday atau jenjalan kena ade xtra $$$.. klu xde pon diamlaa duk umah je...karang bercuti pon x best .. kena ade HAD plak, Peace :)

Ummi Dania Yasmine said...

mahalnyer. Kalau makan ni je untuk lunch sure perut nyanyi lagi mintak diisi....Hehehe :-)

Chekgu Azrine said...

Biasa ar..sure cekik darah punya..

Hari ni lunch nasi aym goreng ngn kuah lemak kuning..bolehla..

Salina@IbuAqil said...

Tu sekali ngap je tu sis.. Hik3!!

SyUhAdA said...

nmpak sedap..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails