Monday, 30 January 2012

Let the pictures tell our FUN stories

what? water fun--main air sampai lembam :p
where? water world, a famosa resort, malacca
when? saturday 10am--12 pm, 28th Jan 2012

yayy..papa rented float--ni double float...harga sewa RM10

2 heroes kecik tak sabar2 nak main air

 feeling kat tepi pantai sbb ada pokok nyiur

mommy yg over mengalahkan anak2 ngeh ngeh ngeh

syok naik water slide--ni kat area kids pool--naik berkali2 sampai penat hehehhe

sajer nak basahkan diri pegi kat tempat air tu...

tq papa sbb jd photoG of the day heheheh

naik camel beramai2

tiga beranak yg sgt sukakan air sdg posing berendam

papa kata cantik background ni kalau posing kat sini

main slide kat sini plak...

like mommy like son...dua2 enjoy abis ni..

crowded --ramai chinese dtg beraya ie holiday time ni..

mama plak jd photoG

zharfan relax2 atas float tu


note : waktu bersama dgn yg tersayang..priceless..(tiru tagline mastercard hehehe)

12 comments:

Nana said...

wahhh seronok nye
dah lama tak pegi taman tema...

ajumohit said...

uisshhh seronoknya mandi manda...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrrrrrrr

mama tisya said...

sronok mandi manda

Em's Family said...

setujuk... waktu bersama dengan family is the best thing to do in life.. nampak all of u were enjoying urselves..

εïз mummyHaza εïз said...

best.... anak2 pun suke mandi2 kolam nih.. :)

Ummi Dania Yasmine said...

Bestnyer main air. I pun suka :-)

Chekgu Azrine said...

terbaek la MZ.. mmg nampak sangat keBESTsannya.. hehhee

amiey lee said...

hee last pegi a famosa 2 tahun lpas..bestt nye la haiii nak pegi lagiiii

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg nampak FUN

Adlina Husaini said...

itulah untungnya kalau mak budak badan macam budak jugak ^_^ boleh main slide sama2, muat elok je hehehe

bestnya la hai..kite cuti kat rumah je,anak demam..

take care ^_^

*salam ziarah dari adlina putrajaya*

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nampak wajah MZ yang penuh keriangan...betul2...sekali sekala kita pun kena berperangai cam budak2 jugak kan...baru awet muda..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails