Monday, 9 January 2012

Some people are just RUDE & STUPID

i dh remove pun pic yg mana tuan punya pic tiba2 serang me melalui komen dan melalui emails...the dumbest part...her husband siap ugut2 i melalui email...malas nak tepek his email kat sini---anyway, email boleh jadi bahan bukti yg sgt kukuh if it were to be produced in court--psl kes ugut2 which has serious effect--i assume he's ignorant about this..too bad lah..

malas nak layan org2 mcm ni..buat abis masa me ajer..


i put credit to her pic (backlink) (anyway i tak kenal pun tuan punya pic sbb i google ajer pic psl tuto pakai shawl) masa i tepek her pic (psl tuto pakai shawl)--no issue of curi whatsoever..and nama lagi tutorial which is meant to guide/show others to wear shawl kan..unless dia buat tuto utk diri sendiri so tak pyh ler tepek kat blog sbb seluruh dunia boleh tgk ur pic!

anway, full stop--menghabiskan masa me ajer bila terpaksa layan a.k.a delete komen2 biadap mcm tu!


24 comments:

Em's Family said...

phew hangat ni.. takde budi bahasa

cikpia said...

pergh!!! ur blog pun ada kena serang ek?? i tot ur words, ur writings semua very the berlapik.....

klcitizen cikgunormah said...

wah , saya pun ada buat entri pasal pakai tudung ni , tutorial lagi... aish, kang kena ugut jugak pulak...

CikAnyss' :O said...

ala sabo ye ,, gini lah hidup . kita google je pastu tempek kat blog . mana lah tahu kena minta izin apa , betul tu , satu dunia tahu .. len kali org tu kena letak backlink kat gmbr dia sendiri kalau takut dicuri , hee

notti netti said...

alahai sian suzi.....
betul gak kata kamu tu..namapun tuto.

Ummi Dania Yasmine said...

habis??? credit to her picture and backlink tu untuk apa?....

kata org melayu, ada adat, lemah lembut tapi ayat dia pun tak berlemah lembut.....

me suya said...

hurmm takut pulak baca~

transformed housewife said...

kenapa ni? kenapa "cantik" sgt bhs?

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm...siap laki bini masuk gelanggang....kalau ia pun tak perlulah nak marah2, gertak2...

MaMa BlUe said...

em.. dah kasi credit pun nak marah jugak ke... ???aiyo...

Jua said...

mama minta maaf tak? biarlah tak salah pun, maybe terkhilaf je. ;)

Adyshariz said...

hmmm..macam-macam

Mamabelog said...

What you did was wrong. You should've apologise. But no, now you call them rude and stupid.
It's very clear to me that's it's the other way around.

Hanim said...

Bodohnya bg komen mcm tu. pdhal secara x lgsung org tlg promote blog dia n naikkn traffic dia dgn backlink blog dia. Ni saje je ni....cth manusia yg jeles dgn MZ. Jgn kata tak ada, tp mmg ada.

mama rifQy said...

Bahasa kasar..huhuu...kalo cakap bahasa yg ok sket, maybe leh trime kot

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau ila kan ila suka org promote blog ila hehe.. kalau ada backlink dah ok kan?? takpela kalau dia emel & kata "lain kali amik bagitau ye".. ini cakap punyala rude.. MZ teramik tutor budak tak sekolah ne..ekeke ..cuba amik kat radiusite punya belong confirm tak kena mcm ne..

Chekgu Azrine said...
This comment has been removed by the author.
εïз mummyHaza εïз said...

Really rude... Haiihhh... Xperlu layan org yg St**id cam tu MZ... ape daa...

daydeck86 said...

Biasalah tu dunia blog macam macam ada

CikLilyPutih said...

alah MZ jangan layan lah. buat tak tau je.. alah bende kecik je. Klu malu, yg pi publish kat blog tu buat apa kan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perghh ugut nak hacks lagi tu..baik budi bahasa betul

writer anonymous said...

alah MZ.... actually dia salah jugak.... this thing kita boleh bincang...... tak perlu sampai nak gadoh...... kalau grown up gaduh for silly thing ...... semestinya menjadi teladan yg tak baik for under 18 mcm saya.......

Ahmad Nizar said...

@Mamabelog

Ni apa kes plak ugut2 nak hack acc orang? Ni mesti ank beranak dia atau dia sendiri yg berlindung pakai nama lain. Cheap !

aku la... said...

kadang-kadang saya rasa kita perlu tahu keseluruhan cerita sebelum membuat kesimpulan..siapa yang tak pernah buat silapkan..eloklah kita muhasabah diri masing2..have a good day!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails