Saturday, 28 January 2012

This is what we called lucky draw based contest

pic ni me amik kat FB asadi malaysia...entry from contestants/compers yg masuk contest asadi lucky draw based..GP kereta myvi...


me antar gak satu entry tapi tak menang apa2 pun..not even conso..tak de rezeki...and obviously me tak deco2 sehebat mcm dlm pic tu...


7 comments:

Zuraida Rahim said...

serius x tau kena deko camni kalau nak menang

transformed housewife said...

I hate the contest based on votes esp. on FB.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalaula lucky draw pada ila kena lah betul2 pick & amik ..kalau nak deco2 cakapla lucky draw deco2... ikhlas dari comper yg tak tegar haha

Em's Family said...

semua ni menang ke Suzi?? kalau i sendiri pun tak de lah decorate gini huhu.. i tak masuk Asadi

shidasyakirin said...

wah...rajin dan creative betullah diaorg nie..

Lin Azlina said...

wah..deko2 eh..pasni setiap penyertaan mmg kena deko cantik2 kan

mama rifQy said...

lucky draw kene buat cantik2 ke? kalo just isi je..xdipilih ek? ke buat kreatif dikira satu bonus..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails