Tuesday, 17 January 2012

"makanan" sebelum tidur

bukan mkn in the real sense of the word--tapi 'mkn' utk mental/rohani :) me suka baca buku sebelum tido...zmn2 bujang me baca novel hehhe

sejak jd academician ni, me suka baca buku2 kira mcm food for thought lah...

ni antara buku terbaru yg me baca....memang sgt2 informative and byk memberi kesedaran utk diri sendiri...


uolls 'makan' apa sebelum tidur heheheh

7 comments:

SyUhAdA said...

kdg2 mkn buku jgk..konfom trtido..

kakyong said...

memang bagus kan membaca buku utk santapan rohani.. kakyong belum ada buku ni.. ;)

Jue said...

samalah..jue pun suka baca buku jugak..kalau baca buku yg besh..payah skit nak tido..coz mau khatam dlu..if bacaan ringan..mata ngantuk terus layan la..hik3

Chekgu Azrine said...

makan nugget je MZ..hahaha

deqlis said...

deqlis makan citer korea..hehe..

deqlis suka jugak baca buku nie..nanti deqlis deqlis lak wat entry pasai buku yg baru di baca:-) tp jarang baca sebelum tido...tp deqlis baca masa enhubby tgk bola...hihi..so deqlis jeling2x jer tv tue sambil baca buku...atau pagi2x baru bangun tido:-)

this is a story about a girl... said...

saya ada buku ni satu.beli masa pestu buku last year.huhu dan ibu saya mmg suh baca pon sbb biasa la kdg2 kite ni nakal jugak kn.=))

AkmaFaizal said...

baru 2-3 ari ni bace novel, pasal ensuami bawa balik dari tresure hunt...hehe

baru tgk Oprah tadi, apa2 yg membuatkan kite minat n berpikir merupakan salah satu antipenuaan..so klau nak sentiasa kelihatan muda, kena byk buat menda2 yg kite minat n berfikir juga..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails