Wednesday, 18 January 2012

Ada apa dengan cuti CNY

tika dan saat ni me masih berhempas pulas marking exam papers my students...due 25 jan ni..(that explains why me tak de masa nak tulis entry panjang2 or byk2 :( :( --and also which means that, me tak leh amik cuti lah utk extend CNY holiday....tapi cuti 23 & 24 jan tu pun dh cukup ok kalau nak gi mana2..cuma kalau nak stay hotel...ratenya mahal and maunya semua fully booked kan kan..



mr hubby kata, kalau larat, bolehlah weolls balik kg (kelate) wpun cuma 2-3 hari...cuma risau gak kot2 traffic jem kan...

tgk nanti mcm mana....

uolls pegi mana CNY nanti?


8 comments:

Ardini Humaira said...

CNY dni tatau lagi plan.. ramai ajak konvoi p kuching ;)

Nana said...

g johor ada bbq ntah kat mana ntah tempat tu xpenah dengar hehee

Ely Hasrul said...

nk blk kampung, tetiba tingat kt masakna mak.. ermm sedapnyeeee

SyUhAdA said...

xtau lg nk gi mne..tp yg pnting dpt blik umah..

Chekgu Azrine said...

Duduk diam2 kt umh je MZ..huhu..pity me..

me suya said...

Rindu pulak zaman amik exam.. berdebar.. Btw, Suya pun balik celebrating CNY with my family.. mom's side :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

menyengih je kat umah

AkmaFaizal said...

Anak2 cuti sekolah sampai seminggu, ayahnye cuti 2 ari CNY tu je..so tak sure lagi nak ke mana..berkelah je kot kat Ulu Yam ke, Kuala Kubu ke, Sg Congkak ke..tak pun layan p Muzium pun ok..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails