Saturday, 14 January 2012

PENGUMUMAN : Penafian Ramly | Komen dari Penolong Pengurus Ramly

terima kasih byk2 kepada Penolong Pengurus Ramly kerana sudi drop by dan membetulkan segala kekeliruan..


dan me ternampak kat Blog Rasmi Persatuan Penguna Islam...me copy paste segala maklumat yg berkaitan utk info kita semua..


MAKLUMAN PENTING!!





note : kiranya ada org memfitnah Ramly Burger biz lah kan....status terkini..kes ni dlm siasatan polis...



9 comments:

DaiADellas said...

Mintak izin share di FB saya tentang Ramly nie ya kak...

kak ina kl said...

alahai nasib baik lum buat N3 lagi..ni disebabkan akak terima email mengenai hal ini. senang rasa hati bila pihak ramly dah buka mulut.

akak dah sambar dah CR masa gi JB dulu..harga taklah mahal sgt sbb ada diskaun

Ummi Dania Yasmine said...

ohhhh kena fitnah.....ehmmmm memacam nk menjatuhkan org yer...

ajumohit said...

Sekrg semua persoalan sudah terjawab, tq for sharing mz

cikpia said...

macam2 dugaan berniaga skang ni!!

mamaafzal said...

biasalah dunia bisnes ni kalau berjaya mesti ada org cuba jatuhkan..yg penting jgn cepat percaya dan selidk dulu...

Adyshariz said...

aisha terima email ni last week.. and personaly call and email to the related person before forward ke kekawan yg lain..btw, ramly ni pakcik aisha, sepupu my mom..tiap kali raya or anak dia kawen, kami mmg tak penah miss dtg, and family dia sgt baik dan business mereka so far alhamdulillah, ramai org yg tak putus2 nk jatuhkan mereka, moga allah sentiasa lindungi mereka dr fitnah dan bencana.

Adyshariz said...

mohon copy beberapa page to send back to my friends yg payah sgt nk siasat sblm menjatuhkan hukuman..

org melayu ni tinggi dengan nilai PHD mereka..percaya bulat-bulat, suruh siasat Malas..

thanks sebab suzie ada effort dan make clear dgn others.

Mila@Rimbun said...

kalau nak tulis kat bog pasal cerita2 camni pon susah jugak kan, its iether fitnah or betul, yg pentingnya better siasat dulu, then baru boleh kongsikan dengan org lain.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails