Tuesday, 3 January 2012

Entry bergambar | PS @Fraser's Hills

me suka panggil tempat ni sbg "Salem High Country" sbb masa zmn me kecik2, ada iklan rokok Salem, background kat tempat nilah....byk pokok ru+pine...mcm obersi gitew--agak2 uolls tau tak exactly kat mana kat Fraser's Hills tu weolls PS ni..









fav pose mama & lil ariff...




tq mr hubby as the photoG, pic be4 weolls guna tripod, and of course tq En Sony DSLR ;)

11 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

yer...me tau iklan rokok Salem High Country tu...hehehe...zaman kita kecik2 :-)

cikpia said...

cantik!!!! nak pi gak la.... =)

juelee said...

comeinye lil ariff hehehe hepi bila dapat spend masa gini kan mz?

Nana said...

suka gambar berempat tu ehhe kiut je seme sporting

Pn. Sheila said...

salam... ermm.. cam best jer... sy tak pernah sampai sana.. huhu

Sidratul Muntaha said...

huuhuhh
memual dulu gigh la guna dslr ni function p
tpi la ni dah manual..
cer try kla mz manual
adjust shutter speed dgn apeture dia
pastu guna vivid setting tuk color
rasa dah ok jer cantik mcm original photog..
even pakai elnse 18-55mm tu
cer tgk gambo kami time gi colmar baru - baru ni.
ayu guna setting manual tu la.
huhuuuh
gambo mesti lagi cantik

mummy_ayu said...

bestnya berPS ...pic pun..semua cun2..nie kan buat photobook nie kak...
selamat tahun baru!!

Chekgu Azrine said...

macam kat oversea la MZ!!nice place to berPS

mr.s mi-G said...

saya pon every year mesti g holiday kt fraser hills...ngee~~

Nur-nba said...

Cantik... take pernah ke sana..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

adala yg buat PB baru ne nanti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails