Tuesday, 3 January 2012

MZ junior coming soon | Insya Allah

dlm proses nak remove implanon--got to do it ASAP(nak kena pegi jumpa gynae)...finally mr hubby dh bagi green light...we gonna try for another baby sebelum tutup kedai secara permanent...tak kisahlah baby boy or girl...

pic hiasan ajer ni :p--pengantin lama posing berdua (jrg2 pun posing berdua actually)...thn ni thn ke8 kami hidup bersama...Alhamdulillah atas segala nikmatNya


17 comments:

syawalsimpsons said...

sue pon coming soon jugak...sedang berusaha keras gitu,,

Ummi Dania Yasmine said...

wow....all the best suzz...

Chekgu Azrine said...

berita baik di tahun baru..smeoga 'lekat' so soon.. earlier congrats MZ..hahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh me sangat hepi mendengar berit aini...MZ i hope u dapat girl nanti boleh kawan ngan amani :)

mama rifQy said...

wahh..serius..gembire dengar briter ini !!!!!!

mummy_ayu said...

wah..good news..hubby Ayu gak yg mcm tak nak lagi....apa pun...semoga cepat2 dapat good news key..amin..

Huda said...

mudah2an ada berita gembira nanti ya

SyUhAdA said...

smoga dpermudahkan..

Sidratul Muntaha said...

asal gi tmpt sejuk je mmg la rasa nak tmbh production
tpi aku kena coti dulu la
nak cukup budak2 ni berhenti dgn bergelumang pampers.

pacubob said...

gogogogo....best dpt gegerl....sy tunggu 9 tahun & dpt 3 boys br dpt gegerl....tp kalo boy lagik pon ok,bole try next pulak.....hehe

εïз mummyHaza εïз said...

hikhikhik mz... good luck... saya pulak teringin sangat nak dpt bby girl kali ni... Boy berderet, xlarat.. huhuhu

azura samsuddin said...

Alhamdulillah sis, tahniah .... zura doakan yg terbaik utk sis sekeluarga, aminnn

Nur-nba said...

Moga usaha akak berhasil..

ADEEYA said...

Goodluck. Hikhikhik :D

Nana said...

Baby 2013 coming soon eh hehehe

Adyshariz said...

insyaAllah..moga ada rezeki tahun ni..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

caiyok..caiyok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails