Sunday, 1 January 2012

Bonceng

adik jd pembonceng...ariff punyalah seronok naik beskal tu sbb zharfan yg penat2 kayuh hehhe adiknya relax ajer kat belakang ala2 naik ride-on ngeh ngeh ngeh


ni time singgah kat Giant Batu Caves pg tadi..my kids suka main2 ronda2 kat toys area...main bola, try2 beskal :p <-- kat umah ada beskal tapi kat Giant lain beskalnya :p



note : weolls baru balik dari tengok movie kat TGV wangsa walk..esok me buat review ;)


2 comments:

Em's Family said...

yang kat belakang tu yang happy hehe..

mama rifQy said...

sonot main! yela yang kat umah maybe dah bese main kan? nampak bende baru,wajib dah nak try

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails