Wednesday, 11 January 2012

1k because all of u | terima kasih dari hati

bukan RM1k, tapi UV 1k...permulaan yg memberansangkan utk thn 2012 :) blog kecik me ni...last year average UV utk weekday adalah sekitar 600-800 per day :) and this year ada peningkatan :) tiada kata secantik bahasa utk me ucapkan terima kasih syukran jazilan kathiran :)


blogging dh jd part of my life...mcm uolls gak yg rajin update blog, rajin BW, rajin singgah sini wpun sekadar intai2 seminit dua , me sangat menghargainya...blog ni tulisan nya biasa2 ajer, tak ada yg istimewa, dh tak de posting psl life kat UK :(... sbb now me dh kat Msia...apa2 pun terima kasih sekali lagi ya :) :)

16 comments:

Nur-nba said...

Tahniah kak.. Trafik blog saya tak sehebat akak.

Eyriqazz said...

chaiyok..teruskan usaha...

marinahunny said...

Mz,wlaupun sy jarang komen tp hari2 buka blog mz. Saya rasa kan, nanti mesti nuff suh mz buat sponsored adv

Nia said...

Tahniah MZ! Perkembangan yg baik..BE byk masuk nanti tu :)

Kak Aya said...

tahniah! tak pernah dapat tinggi buat masa ni.

Qaseh Suhaida said...

woww 1k review...tahniah,

mummy_ayu said...

wow....tak pernah lagi samai 1k..
separuh dr tu ada la....

Myra Jay said...

Congratez Sis :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Suziey!!

Adyshariz said...

congrts.. ;-)

deqlis said...

congratz MZ...

kakyong said...

hebat tu.. kalo ade BE, memang lebat.. ;)

cikpia said...

*kagum!!*

Peri PiA said...

same2,hihi

Ummi Dania Yasmine said...

wow....tahniah suzz

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ..jadikan u sumber inspirasi.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails