Monday, 16 January 2012

Kerana kerepek NGAKU


tghari semlm, me pegi collect kat umah Nana...dh lama teringin nak mkn..nak beli+goreng sendiri mcm malas leceh..1st time me pegi umah Nana tu :) guna GPS, then mcm tak confident, calling2 Nana plak utk mintak guide :p

ni pic me snap ptg semlm...tinggal byk ni ajer dh ni...me & kids sgt sukaaaa mkn kerepek ni

apa rasa kerepek ni yer? rasanya lemak2 gitu...rasa mcm iras2 keropok sayur/kerepek ubi/kerepek pisang...kiranya mixture of taste..yg pasti sgt sedap and syok kunyah2 tgk2 dh nak abis satu balang hehehhe

nana jual RM10 satu balang ni :) :)

note : Nana kata me 1st buyer hahah punyalah beria me pegi amik kat umah Nana tu ;)

15 comments:

Zue AnnaLeeya said...

hehehe... kencang bisnes nana....
tp kepek nih mmg sedap...
dah try wat hr tuh, anak2 seme suker...
ralit mkn smbil tgk tv...

mama tisya said...

sedap kn..kita pn nk p bli lg cz sabtu aritu bli 1kg je kt jusco...yum2..mmg ralit kalo kunyah2 tgk2 dh nk abis..hehehe

KSWSK said...

wa terajin skit so bt sendiri..

Lin Azlina said...

CAM GLEMER PLAK KEREPEK NI ERK...TERINGIN PULAK NAK MERASANYA

Nana said...

hahahah tinggal tu je ke
xpe mz klw rajin bli la goreng sendiri hehehe

Izan Ishak said...

wahhh.. lagi cerita kerepek ngaku... MZ pun dah jatuh cinta ye!

AyuArjuna BiGoshh said...

me dah try buat semalam...memang sedao :)

kakyong said...

apa ingredient buat krepek ni.. nampak macm keropok sayur tu kan..

mama_umar_maryam said...

waduh2..kene order nih,hehehe

Em's Family said...

i pun baru je mengorder kerepek dari nana.. kalau dia pos hari ni , lusa sampai la tu

Lelord said...

hohohohohho semua tengah demam ngaku gara2 nana, i dah call my mom..katanya adik dah belikan buah ngaku so mom akak sagat dan goreng hehehhe best2

nUR_rOsALiNdA said...

Ni kerepek yg ada lubang kat tengah tu ek kak?

DaiADellas said...

Saya pun suka..selalu kalau gi tesco or jusco, jumper jer ngaku mesti beli. goreng sendiri..:) kalau xletak garam pn best, letak garam sket pn best.. :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Ummi Dania Yasmine said...

wow nampak yummy!!!!

yaya kechiq said...

best arrowhead chips ni . cuti sem ni dah buat sendiri 2x . kalau potong tebal2 sikit & goreng rasa dia macam kentang goreng .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails