Monday, 9 January 2012

Hangatnya 09012012 | DSAI etc

me tak intend nak tulis apa2 entry psl politik kat blog kecik ni...
tapi kan...sbb hari ni sgt hangat dgn isu semasa...so kalau tak mention rasa mcm ketinggalan ketapi plak :)

my mom siap call dari kg, tanya me--sama ada me tau tak DSAI dh bebas? heheh me kata me tau sbb me online...tapi me ada ckp dgn my mom, pihak pendakwa still has the right to appeal againts the judgement...so we just wait and see...10 days kalau tak de appeal, so that's it lah..kalau ada appeal...kes ni lom habis lah...even innocent boleh jd guilty and vice versa...WA

anyway, me pun excited about 09012012 ni....sbb pg tadi me pegi office dettol @ mutiara damansara--pegi collect hadiah (my last big winning for 2011).....me lom snap pic..nanti me akan upload kat blog as usual, kenangan hasil bercomping ;)
note : me sentiasa berdoa agar our beloved country terus aman makmur...amiin

5 comments:

kakchik@ella said...

KC pun awal2 pagi dah dgr berita ni kat TV.

Ummi Dania Yasmine said...

Bebas for now. Harap2 tak payah la panjang2 kes yang sepatutnya pendek.....

cikpia said...

tunggu berita malam nie la nak tengok gambar secara detail.... he he

azelyusoff said...

menyampah tgk org komen MZ kat blog perasan pakai-tudung-cantik-la-sangat tu. ade plak yg lebih2 komen. ish geram betul!!!

mama rifQy said...

hurm..harapnye stop kat sini je la..kot2 bersambung lagi..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails