Thursday, 8 July 2010

I suka tgk ada sepohon apple tree tepi library..tgh berbuah lebat...

i ada snap pic, tp belum transfer ke laptop , lg pun applesnya still kaler ijau plus kecik2 lagi saiznya...

anyway, masa blogwalking, i ternampak kat satu blog post citer apple tree...i pernah baca citer dlm email yg org fwd2 kan...tp citer ni sgt touching...so me pun post kat my blog ni...























































Everybody has an apple tree in his life. And its your Parents !!!

Motive of this entry...I miss my Mom...dh lebih 6 bln tak jumpa, just dgr suara kat phone + tgk pic + tgk muka kat webcam ajer :( :(
nilah wajah kesayangan hamba...last week my adik2 bwk my mom gi jln2 kat Cameron Highlands :) :) rindunya nak peluk, cium pipi Ma :( :(

18 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah dengar citer tue..tapi baru 1st time nampak yg bergambar...

maslinamansor said...

story yang hebat...

AyuArjuna BiGoshh said...

so sweet....hmmm tiba2 rasa sayu pula :(

Anonymous said...

so touching la...

ibu tetap ratu di hati kita...

isabelle said...

heee..i ingat last2 tu kayu pokok tu diguna utk buat keranda dia. hehehe

mama affan said...

1st time dgr citer nih..

nasib ryna walau dah kawen masih tgl ngan parents..kalau sakit pening..cepat2 bawak p klinik..kalau mama abah teringin makan apa2..cepat2 p beli.

mmg betul..hargai lah semasa mereka masih ada..

eima said...

betui tuh .. hargai lah ...

Ezna said...

aaaaaaaaaa....:-(

Anonymous said...

sabar2.huuuuuuu*terharu*

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/07/mikas-1st-birthday-giveaway.html

i tag u join GA nih ....

MiaSaidin said...

menariknya cerita ni.. :)
love someone who care for u

julietchun said...

lama tak dengar citer ni.letaklah pic pokok epal tu,mesti cantikkan.

tiefazatie said...

sedih plak nie sis..=(

Cik Akma said...

:(

miss my parent huhuuu~

Unknown said...

salam...
dulu-dulu ai pernah baca story neh
memangg sedey dan menyentuh perasaan...uhuhuhuhuhu...

Oyis said...

tiba2 bergenang air mata... tersentuh gitu

azura samsuddin said...

1st time tau citer ni, tq suziey, mmg touching sgt.. rindu gak mak n abah =)

Ibu Aqmar said...

Adeh..cam nak menangis pun ade ni...:(
Sayangi dan hargailah mereka semasa masih ada..
teringat lagu..ayah dan ibu nyanyian arwah sudirman tu..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails