Wednesday, 12 December 2012

Ada apa dengan 12.12.12

tarikh yg sgt cantik...tapi ari ni kan weekday...so me keje lah mcm biasa setelah bercuti selama 4 hari ie sabtu, ahad, isnin (annual leave), selasa (selangor state holiday)..

ada 3 report nak kena siapkan and case reviews my students bertimbun2 kat atas meja nak kena marking...

mlm ni ada swimming class mcm biasa...

gaji + bonus bln december belum dpt (salary day 18 dec), so rasanya tak de apa yg luar biasa or special yg dpt dilakukan pada tarikh istimewa ni...even tarikh me kawin pun bukan date yg cantik2 (me kawin 16/7/2004)...

adik lelaki me kawin memang pilih date yg cantik ie 8.8.08..hantaran pun RM8888.88...so diaorg senang nak ingat tarikh wedding anniversary tu :p 

ada apa dgn 12.12.12 to uolls?

 

4 comments:

mamaRIFQY said...

12/12 yang tak best..sbb kene present arini...workshopp! bosannn sangattt

me suya said...

12.12.12 nak kerja half day n nt nak bawa Ma g Ikea then pg tidur di negeri sembilan.. coootiii :)

Matjoe said...

menarik tarikh ni.

Unknown said...

tak ada apa yang menarik.. keje macam biasa jugak

ibu emir

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails