Friday, 7 December 2012

Smart phone vs not-so-smart ones

dua2 me sayang ;)

yg nokia cap ayam ni...byk jasanya..so me pun beli satu lg sim card prepaid utk digunakan dlm nokia tu...nokia ni one of kenangan kat UK sbb beli kat sana (harga 5 pound ajer :p)

yg samsung s3 ni..benda baru kan..bwk ke mana2 saja...semlm cemas pucat lesi me sbb jatuh dlm toilet tp tak kena air lah...syukur alhamdulillah..pengajaran utk diri sendiri agar lebih hati2..


note : uolls punya mesti all smart phone kan ;)
peribahasa sudah dpt gading bertuah..tanduk masih disayangi ;)

 

5 comments:

Ayu Zarina said...

Saya punya Iphone.. Tapi nokia lama guna juga letak office bagi staff guna.. Hihi

Ayu azmir said...

kene lebih hati hati tau

Jueliza Jamani said...

smart fon ni semak fon tau.. bateri cepat jer abis.. kalo terjatuh jer dah "hang".. stresss

amaniammar said...

mujur pakai phone cover (betul ke..)
amoled screen ni sgt fragile sis...
hhuhuhuh..

kita serupa..(astree jugerk..)

Maria Menado~ said...

nice wall paper.. hehe.

yup betul hati2. kite ganas pakai hp, habes mana tempat dia tak jatuh pun tak tahulah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails