Tuesday, 18 December 2012

Bila kad ATM kena telan | leceh tak terkata

kat ATM maybank MZ kena telan last few weeks...bukan salah MZ pun..atm machine tu (dlm uia) yg tiba2 hang and terus telan kad MZ :( MZ cepat2 call utk report then katanya MZ kena follow up dgn branch jln gombak..then berkali2 gak call...branch tak leh trace kad tu kat mana...last2 MZ malas dh nak call...last week..MZ pegi buat kad atm baru kat branch sri gombak...kena byr RM12...dpt kad MU :) --MZ bukan minat bola pun hehhehe kad yg dulu pic buah ceri.. :) :)


note : ari ni gomen staff dpt gaji + bonus kan :)

 

4 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik kad pemain MU ni, asben eija peminat fanatik MU..:)

Abil Fikri Ahmad said...

MU ! thats is my team..nak tukar atm card la gak la...

Oyis said...

nasib baik dah setel. plg takut kalo kad kena telan, nak2 time mmg xde cash

Nana said...

saya penah jadi kes mcm ni
dah la kena telan tu kat perak plak tu, kad amrul kena telan
masa tu on the way g cameron
kita nak g oliday
duit xamek lg nak bayar otel seme hahaa
last2 terpaksa pinjam kawan masuk dalam acc kita dugaan btol

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails