Sunday, 30 December 2012

peminat tegar

masa kat UK, memang me sukaaa tgk fear factor ni...ari2 gaklah tgk..

and now dh ada yg malaysia punya--me menonton dgn penuh semangat dan keterujaan semlm :)

tak sangka team dafi-zoey boleh menang :) RM10k tu weekly :)

nampak mcm team dr faiz-jehan miskin tu sgt fit and confident gitu :) and sgt2 ler kesian the guy yg kena pair dgn roslan shah <-- he should not be in fear factor in the 1st place pun...

oh yer, me memang bukan peminat AA and me rasa dia sgt tak sesuai jd pengacara sbb suara mcm sgt tak sesuai ;)


note : tak sbr nak tgk yg minggu dpn punya plak :)
 

11 comments:

CeqGu said...

haaa kan, macam tak sesuai la.

laskar pelangi said...

kita tak tengok lg fear factor smlm punya..tunggu nak dwld ni..hik3

mama tisya said...

mmg suka tgk fear factor so smlm dh tgk versi msia...tp mmg sian yg partner ngan roslan shah tu....AA jd pengacara sure nk tarik rmi penonton..hehehe

Ezna said...

hehehe...Aaron Aziz me suka. Macam kontrol je cara percakapan. Anyway, lepas shooting Fear Factor kat Cape Town, isteri dier Diyana Halik dan anak2 pun bercuti kat sana. Ada gambar me nampak mereka gi Safari kat fb Diyana Halik :-)

mummy_ayu said...

tu la...aku sebenarnya lupa fear factor malaysia nie start semalam..dah hujung 2 baru tgk..tgk2 Jehan yg menang...

ah ah..AA mcm kurang sesuai jd pengacara..

mummy_ayu said...

sowie kak suzie.salah komen tadi.ingat blog org lain, sekali bila dah taip publish.baru perasan blog kak suzie.tu yg aku2 tu.sowie..

Wan Amira said...

i miss the show last nite.. sebab pergi mid valley

Eyriqazz said...

Tuhla..serius tak sangka team dafi menang..sangkakan team jehan miskin yang bakal menang...

DeQWa said...

suke tgk jugak...
team muke jambu menang minggu nie,tp yg kesian tue roslan shah la,kelakar pun ade gak,tertonggeng2 dia,siap nangis lg,sian partner dia azam...takde rezeki..

Mah@Mahu said...

Suka tgk Fear Factor Selebriti Malaysia memang best lah dan mencabar so mereka ni bukan sekadar pandai menyanyi atau belakon malah pandai beraksi hehehe..

Nafisa81 said...

lebih suka explorace or amazing race berbanding fear factor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails