Wednesday, 5 December 2012

Kedai Roti FourLeaves @ KL Sogo - Not Halal

my 1st job (thn 2001 - 2004) i keje kat UOB HQ ie bangunan sebelah sogo--so almost everyday time lunch hour i pegi cuci2 mata (and kdg2 cuci2 poket) kat sogo...and memang kerap beli roti/bun etc kat Kedai Roti dlm Sogo--nama Fourlevaes...

then semlm my SIL ada fwd one email psl kedai roti ni.. ni me copy paste--actually jwpn dari pihak admin Fourleaves kepada seorg customer yg bertanya..

Dear xxxx, 

Further to your enquiry, we are sorry to inform you that our shop in KL Sogo is not HALAL-certified. 

Thank you very much for your interest in our company. 
Best Regards, FOUR LEAVES PTE LTD (198003150E) 
11 Enterprise Road Singapore 629823 
STEVEN ONG GENERAL MANAGER Tel : 6268-6516 Fax : 6266-5470 stevenong@fourleaves.com.sg http://www.fourleaves.com.sg/ 

note : me dh lamaaaa tak pegi shopping kat Sogo...rindu gak nak shopping2 kat Sogo ;)

 

5 comments:

Nasir Bravo said...

not halal..kena sebarkan nie...thanks sharing

need yr support
iPhone 5 Gadget Impian
iPhone 5 Gadget Impian Cabaran Bermula

Oyis said...

jujur ye admin dia, bagus la. cuma nya not halal-certified tu x semestinya bermakna dia pakai ingredients haram kan, cuma kalo dah syubhah better cari option yg yakin halal lah kan

Ayu azmir said...

kita kongsi maklumat... tq

Maria Menado~ said...

yeke.... patut dia letak non halal kat luar.. ramai kot malay beli situu wpun saya lalu je...~

Matjoe said...

saya suka roti kedai ni. non halal certified, makcik tepi jalan pun xde sijil tu.

rasanya this new is unfair la, sbb bila sebab yg non halal certified tapi org terus anggap yg kedai kedai tak halal.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails